Wie ben ik?

Mijn naam is Amanda, getrouwd en moeder van 2 tienerzoons. 

Ik heb altijd gewerkt in administratieve functies, maar ik had de laatste jaren het gevoel een stukje zingeving te missen. Maar ik wist niet wat ik dan wel wilde. Door een chronische ziekte werd ik gedwongen om mijn werkende toekomst te herzien. Dit was mijn kans om naar mijn zingeving te gaan zoeken. 

Dankzij mijn loopbaancoach kon ik mijn talenten ontdekken en kwam ik erachter wat echt bij mij past: het coachvak! Door met mijn chronische ziekte te dealen en mijn leven hierdoor noodgedwongen anders in te richten, heb ik geleerd de situatie te accepteren en in mogelijkheden te denken in plaats van in beperkingen. Ik volg nu hoofdzakelijk mijn gevoel en ga op mijn intuïtie af. En dit heeft mij zoveel positiviteit en mooie dingen op mijn pad gebracht, dat ik dit andere mensen die met tegenslagen hebben te dealen ook zo gun.
Om als coach met kennis en veiligheid, maar ook integer en vol passie te kunnen coachen heb ik  mijn opleiding tot professioneel coach gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica. Tevens blijf ik regelmatig trainingen of bijscholingen volgen om mij als coach te blijven ontwikkelen.

In februari 2023 ben ik aan huis met Coachpraktijk Vlierbloesem gestart, een praktijk voor psychodynamisch coachen. Dit combineer ik met een paar uur per week administratieve ondersteuning bij een werkgever. 

Als coach en ervaringsdeskundige richt ik mij met name op burn-out en accepteren van langdurige en chronische ziekte (zoals bijvoorbeeld long-covid, ME-CVS of lyme). Maar natuurlijk kun je ook met andere vraagstukken bij mij terecht, zoals zelfvertrouwen, emoties, angsten en persoonlijke ontwikkeling. 

Waarom de naam Vlierbloesem?

  • De vlier helpt je naar je intuïtie te luisteren, op basis van je gevoel en intuïtie de juiste keuzes te maken, en open te staan voor verandering.
  • De vlier zorgt voor stabiliteit en balans.
  • De vlier helpt je te accepteren en los te laten wat eens was.
  • Door de vlier zul je beter in je kracht blijven.

Dit alles is precies waar ik met mijn coachpraktijk voor wil staan. Naast dat ik aan de betekenis van de vlier voor mijzelf veel waarde hecht, hoop ik dat dit anderen ook zal helpen. Dat is waar ik mijn zingeving in heb gevonden: mensen helpen hun psychodynamische balans te vinden. 

Herken je je in mijn verhaal, of wil jij ook weer balans in je leven? Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je kan begeleiden op het pad naar de persoon die jij wilt zijn.