Coachtraject

  • Een coachtraject bestaat uit meerdere sessies, waarbij we altijd in de eerste sessie starten met een intakegesprek. Hoeveel sessies er nodig zijn, is per hulpvraag en per persoon verschillend en van te voren niet precies te zeggen. 
  • De duur van een sessie is ongeveer 1 tot 2 uur. Indien dit i.v.m. vermoeidheid te lang voor je is, passen we de duur van een sessie aan naar wat jou wel lukt.
  • De sessies vinden plaats in mijn praktijk. Bij uitzondering kan een sessie plaatsvinden bij jou thuis.
  • Voordat een intakegesprek plaatsvindt, hebben we eerst een telefonische kennismaking. Desgewenst kan dit kennismakingsgesprek ook op locatie zijn. 


Tarieven coaching

Coachsessie: € 75,- per uur
Vrijblijvend kennismakingsgesprek telefonisch of op locatie: gratis

  • Alle genoemde prijzen zijn particuliere prijzen en zijn exclusief BTW. 
  • In de meeste gevallen is een vergoeding van coaching niet mogelijk. Sommige verzekeringsmaatschappijen kunnen echter (een deel van) de coachsessies vergoeden vanuit de aanvullende verzekering als alternatieve zorg. Check hiervoor de vergoedingen van je verzekeringsmaatschappij, of neem contact met ze op om te weten of dit op jou van toepassing is. 
  • Veel werkgevers vergoeden het coachtraject van hun medewerkers, omdat vitaliteit en fitheid steeds belangrijker is. Daar hoort mentale vitaliteit ook bij. Misschien vergoedt jouw werkgever daarom ook wel jouw coachtraject bij Coachpraktijk Vlierbloesem. Check dit bij jouw werkgever en laat hem of haar contact opnemen voor de zakelijke tarieven of een offerte

Mindful Walk

Kijk voor meer informatie over en tarieven van de Mindful Walk cursussen op de desbetreffende pagina:

 Coachpraktijk Vlierbloesem is aangesloten bij BOVC, de beroepsorganisatie voor coaches.