Recensies

Natuurlijk vind ik het fijn dat je je persoonlijk hebt kunnen ontwikkelen tijdens het coachtraject, of dat je veel hebt gehad aan de Mindful Walk cursus. Maar ook als het toch iets anders liep dan je verwachtingen hoop ik dat ik dit van je hoor. Want door feedback, positief of als puntje van kritiek, kan ik zelf ook groeien en leren beter te worden. Daarom zijn recensies heel belangrijk voor me en deel ik ze hier graag.

Bij binnenkomst gelijk een warm welkom door Amanda!
Ik heb bij haar een mooi coachingstraject mogen ervaren. Hierdoor ben ik op persoonlijk vlak echt gegroeid en dichter bij mijzelf gekomen. Door de leerzame gesprekken en oefeningen heb ik een beter inzicht gekregen in mijn bewustwordingen. Hierbij adviseert ze op een prettige wijze en inspireert je tot het zetten van stappen. Ze geeft je een veilig gevoel en ze stelt gerichte goede vragen en is een prettig luisterend oor. 
Dankjewel voor alle nieuwe inzichten!

Gea 

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen in mijn lichaam om weer meer te gaan lopen, in de natuur, in alle rust, en inzicht in het ademhalen en beter leren ontspannen.

Carolien (deelnemer Mindful Walk)

De wandelingen waren voor mij waardevol door een mooie combinatie van inzicht geven, oefeningen en bewust zijn van je ademhaling. Amanda geeft de cursus op een fijne manier, echt een aanrader om te volgen. 

Ariena (deelnemer Mindful Walk)


Iedereen heeft het in zich,

alleen soms heeft men een duwtje in de goede richting nodig.

Dank je wel, Amanda, voor dat duwtje.

Een groet met een glimlach, René


Hallo allemaal!
Een paar maanden geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij gemeld bij Coachpraktijk Vlierbloesem (Amanda).
Ik was verdrietig, was mezelf kwijt, wist niet meer wie ik was, wat ik wilde en waar ik in dit leven stond.....  de druppel was het overlijden van mijn beste vriendin....
Ik werd de 1e sessie al heel warm, begripvol ontvangen. Voelde me op m'n gemak, kon open staan......
T heeft mij er weer bovenop gebracht.
Amanda is zeer professioneel en heb de begeleiding, aanwijzingen en oefeningen als zeer waardevol ervaren!

Ingeborg


Ik ging er open in. Door de vele andere trajecten die ik bij andere coaches heb gevolgd, had ik eerst zo mijn twijfels of het wel iets voor mij zou zijn. Maar het heeft me positief verrast. Door de laagdrempelige en praktische oefeningen ben ik anders naar mezelf gaan kijken en ervaar ik meer rust. Door vragen te stellen en te ervaren, heeft ze me laten zien en ervaren wat echt belangrijk voor me is en wat juist niet. Dat ik er mag zijn en mag vertrouwen op mezelf. Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de begeleiding van Amanda. Ze geeft je een gevoel van veiligheid en ik je kunt jezelf zijn. Ik beveel Amanda van harte aan.

Sharon


Dankzij Amanda sta ik nu steviger in mijn schoenen. Ik heb de sessies als fijn en erg prettig ervaren. 
Ik kan de coachsessies bij Amanda van harte aanraden.

GerdaIk heb het contact met Amanda tijdens de sessies als zeer prettig ervaren. De oefeningen  waren zeer verhelderend en ook ontspannend. De sessies hebben voor mij de puntjes op de i gezet. Ik kan situaties nu beter los laten. Ik heb handvaten voor nu en de toekomst waar ik echt iets mee kan.

AnoniemAmanda luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen. Ze heeft mij inzichten gegeven en handvatten / anker om mezelf goed genoeg te vinden  en minder kritisch te zijn naar mijzelf.
 Ik ben mijzelf nu meer bewust van mijn gedachten en gevoelens en weet beter wat te doen. Een positieve ervaring waarin ik veel heb geleerd over mijzelf en hoe ik mijzelf kan helpen. Amanda is laagdrempelig en toegankelijk. Ze oordeelt niet. Ik ben dankbaar voor haar hulp en inzichten die heel mooi visueel zijn gemaakt.

Nadine