Mindful Walk

Nieuwe data 5-weekse Mindful Walk training 'Kuiern langs 't veen

  • Nieuwe data voor na de zomer volgen.

Locatie 1e training:

Parkeerplaats Natuurgebied Bargerveen aan de Laardijk (Verlengde Scheperweg/Hogeweg) in Zwartemeer. 

Elke cursusdag vindt plaats op een andere locatie in en rondom Klazienaveen. De locaties voor de volgende cursusdag hoor je tijdens de training en wordt ook per e-mail doorgegeven. 

Clinic Mindful Walk

  • Zaterdag 13 juli om 9:30 uur


  • Kosten deelname clinic € 15,- p.p. Mag contant of d.m.v. betaalverzoek. 
  • Vooraf opgeven i.v.m maximale groepsgrootte.
  • Bij teveel aanmeldingen voor 1 groep komt er een nieuwe tijd in de middag bij.
  • Afsluiting met een kopje thee met wat lekkers.

Locatie clinic Mindful Walk:

Parkeerplaats Natuurgebied Bargerveen aan de Laardijk (Verlengde Scheperweg/Hogeweg) in Zwartemeer. 

Tijdens de clinic krijg je een beeld wat de 5-weekse Mindful Walk cursus 'Kuiern langs 't veen' inhoudt. Dus als je twijfelt of Mindful Walk wat voor je is, dan is een clinic voor jou de ideale kennismaking!

Wat is Mindful Walk?

De Mindful Walk training heeft als doel jou beter te laten ademen, zodat je makkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: meer energie!
Je leert hoe je de Mindful Walk technieken toepast tijdens het wandelen. Maar ook in je dagelijks leven kun je de geleerde mindfulness en ademhalingstechnieken toe gaan passen. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Ik ben aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’. Ga voor meer informatie of aanmelden naar: www.mindfulrun.nl/locaties/klazienaveen-amandaambergen/ 

Kijk voor meer informatie over Mindful Walk of de Mindful Run/Walk methode op de website van Mindful Run Nederland.

Wie kan er mee doen?

Iedereen die wil wandelen en aan zijn mentale en fysieke gezondheid wil werken, kan zich aanmelden. Ben je een gevorderde wandelaar? Of ben je juist iemand die nog weinig wandelt en misschien een energetische beperking heeft? Je bent in beide gevallen van harte welkom! We gaan tijdens de trainingen geen kilometers wandelen, maar juist leren de technieken toe te passen, zodat je ze daarna zelf, in je eigen tempo en je eigen afstand, toe kunt gaan passen. Je haalt uit de trainingen wat voor jou belangrijk is. 

Gun je het jezelf om een Mindful Walk cursus cadeau te doen? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop. Je wordt dan doorgelinkt naar mijn pagina op de website van Mindful Run Nederland.

Aanbod Mindful Walk trainingen

De Mindful Walk Training 'Kuiern langs 't Veen' is een 5-weekse groepstraining. De trainingen vinden 1 keer per week plaats en duren 1,5 uur op diverse locaties in en rondom Klazienaveen. Zo kunnen we tijdens de trainingen ook nog eens genieten van de mooie natuur die Zuid-Oost Drenthe ons biedt. 

Naast de 5-weekse training 'Kuiern langs 't Veen' is er ook de mogelijkheid om een individuele training te boeken. Je kunt hierin kiezen voor de 5-weekse training, of een verkorte training van 4 weken. 

Ook bedrijven kunnen zich aanmelden voor een Mindful Walk training voor hun medewerkers. Neem voor meer informatie over de Mindful Walk voor bedrijven contact op per e-mail of telefoon.

Alle gecertificeerde instructeurs van de Mindful  Run/Walk methode hanteren dezelfde prijzen. Kijk voor meer informatie over het aanbod en de tarieven op de website van Mindful Run Nederland: 

5-weekse groep Mindful Walk 'Kuiern langs 't veen': €129,- p.p. incl. BTW

5-weekse Mindful Walk individueel: € 450,- p.p. incl. BTW

4-weekse Mindful Walk individueel (kort): € 242,- p.p. incl. BTW

Mindful Walk training voor bedrijven: Op aanvraag

Clinic Mindful Walk: € 15,- p.p. incl. BTW

Inschrijfformulier 

Wacht niet langer en schrijf je nu snel in voor de Mindful Walk training 'Kuiern langs 't veen'! Via onderstaande knop kom je op mijn pagina van de website van Mindful Run Nederland. Vul daar het inschrijfformulier in en dan zie ik je binnenkort in de training!